The Last of Us Part II

Se den helt nye gameplay-videoen fra The Last of Us Part II

Sony viser oss intense sekvenser fra det kommende storspillet.

Som lovet avholdt Sony en ny State of Play-sending onsdag kveld norsk tid som helt og holdent var viet The Last of Us Part II.

Hele sendingen varte litt over 20 minutter og bød blant annet på en lengre gameplay-sekvens som aldri tidligere har blitt vist. Hele sendingen kan du se øverst i artikkelen.

I videoen får vi blant annet innsikt i de mange mulighetene som ligger i spillets snikesystem og fleksibiliteten i måten man traverserer områdene og angriper fiender på.

The Last of Us Part II vil by på mange hjemmesnekrede leketøy.
Sony

Mye nærkamp

Sendingen fokuserer også på oppgraderings- og modifikasjonssystemet for våpen og utstyr, og Ellies ulike ferdigheter, som altså også kan oppgraderes underveis. Våpenoppgraderinger blir visualisert på en detaljert måte, får vi se i videoen.

Nærkamper av flere ulike varianter får vi også et aldri så lite innblikk i, samt utvalget av hjelpemidler man kan snekre selv, som blant annet omfatter miner, eksplosive piler, lyddempere og mer.

Naughty Dog og Sony har delt ut klipp fra spillet med stadig høyere hyppighet etter hvert som spillet nærmer seg lansering, og nå er det bare en knapp måned igjen før spillet lander på markedet. Slippdatoen er 19. juni, og tittelen er altså PlayStation-eksklusiv.

Les også: Hackere sto bak The Last of Us 2-lekkasjen, hevder ny rapport »

Siste fra forsiden