Se den nye Mirror's Edge Catalyst-traileren

DICE kjører også på med en lukket betatest som du kan bli med i.

Til nå har vi bare sett bruddstykker av Mirror's Edge Catalysts historie. Joda, vi vet at temaet er hovedperson Faiths opprinnelseshistorie, men utenom fet har det vært knapt med detaljer.

Mirror's Edge Catalyst.
Electronic Arts

EA har sluppet en ny trailer som gir oss litt mer å bite i. Den ser du øverst i artikkelen.

Samtidig forteller de at spillet skal få en lukket betatest på PlayStation 4, Xbox One og Windows innen slipp 26. mai, uten at de går inn på hva testen omfatter. Om du vil være med på forhåndstestingen kan du registrere deg på spillets hjemmesider.

Åpen verden

Det er noen år siden vi først fikk bekreftet at Battlefield-studioet DICE jobbet med et nytt Mirror's Edge-spill til Xbox One, PlayStation 4 og Windows. Fokuset skal ligge på bakgrunnshistorien til hovedpersonen Faith, som her begynner med blanke ark – ikke ulikt hvordan Square Enix nullstilte historien til Lara Croft med Tomb Raider i 2013.

Mirror's Edge Catalyst.
Electronic Arts

Heller enn å lene seg på de lineære nivåene fra det første spillet, skal nye Mirror's Edge være et åpnere spill. I 2013 beskrev EA-toppen Frank Gibeau spillet som et actioneventyr satt til en åpen verden. Slåssemekanikkene skal også ha fått en overhaling, og spillet skal by på mer varierte scenario enn de rene fluktsekvensene vi så mye av i det første spillet.

På E3 i år fikk vi selv demonstrert hvordan den etterlengtede oppfølgeren skulle fungere. Den gang var vår utsendte skribent godt imponert.

– Løpingen er og forblir hovedfokuset, og dette føles fortsatt bra, med røde punkter i de vakre omgivelsene som intuitivt leder vei. Nå blir det bare spennende å se hvor stor den åpen verdenen blir; hvor mye frihet man faktisk får, samt hvor barsk Faith er når hun vender tilbake etter syv år på bakrommet, skrev Espen Jansen.

Les resten av vår sniktitt på MIrror's Edge Catalyst »

Siste fra forsiden