Se den nye Red Dead Redemption 2-traileren

Rockstar viser mer av historien du får spille i western-eposet.

Torsdag slapp Rockstar en ny trailer til kommende Red Dead Redemption 2. Den ser du over.

I traileren får vi vårt første glimt av Arthur Morgan og gjengen Van der Linde, og hva de roter seg ut i. Stort sett viser traileren bare en del mellomklippscener der vi får se en rekke nye fjes. Vi får også se en ung Dutch van der Linde, noe som betyr at Red Dead Redemption 2 faktisk finner sted før Red Dead Redemption.

Det betyr at vi mest sannsynlig får et gjensyn (eller kanskje heller et førsyn) med hovedpersonen fra det første Red Dead Redemption-spillet: John Marston, som var en del av Van der Linde-banden.

Red Dead Redemption 2 skal slippes våren 2018 til Xbox One og PlayStation 4.

Nye eventyr i Vesten

Etter en serie med teasere på sosiale medier ble Red Dead Redemption 2 offisielt avduket i oktober i fjor. Den korte annonseringstraileren viste mye av det som er ventet – vakre landskap, western-estetikk og hester – og Rockstar har bekreftet at spillet vil ha både en enspillerdel og en flerspillerdel:

– I tillegg til å være en storslagen fortelling om livet i Amerikas ubarmhjertige midtdel, vil spillets store og stemningsrike verden også legge grunnlage for en helt ny flerspilleropplevelse, fortalte utvikleren i forbindelse med kunngjøringen av spillet.

Ellers har vi så langt fått lite å gå på, men som nevnt planlegger Rockstar å dele mer informasjon i de kommende månedene.

Moddere ville gjenskape Red Dead Redemption i Grand Theft Auto V.
Rockstar satte imidlertid en stopper for arbeidet »

Siste fra forsiden