Se den nye traileren til den neste Kingdom Hearts-samlepakken

Square Enix har for øvrig en dårlig E3-nyhet på lur også.

Dersom du håpet at Kingdom Hearts III skulle gjøre en opptreden under E3-messen neste uke, må du dessverre belage deg på å bli skuffet. I tandem med en ny trailer av samlepakken Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue fortalte Square Enix at vi ikke får vite noe nytt om spillet før til vinteren.

Kanskje neste år, triste svart-kappe-mann.
Square Enix

Den nye traileren – som du kan se øverst – viser nye snitt fra alle spillene som er i samlepakken. Rosinen i pølsa er prolog-spillet Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep - A fragmented passage som skal lede inn i Kingdom Hearts III. Vi får her se hovedperson Aqua kjempe mot en horde med Heartless-fiender.

I tillegg ser vi litt av den oppussede versjonen av Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance, samt litt mer om den timeslange filmen Back Cover som viser noe politisk stæsj fra fortiden.

Vi får også vite at Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue kommer i desember i år.

Disney-amalgam

Ja.
Square Enix

Kingdom Hearts III er det tredje hovedspillet i Kingdom Hearts-serien, og er utviklet av Square Enix i samarbeid med Walt Disney Animation Studios. Serien er kjent for sin sammenslåing av Square Enix- og Disney-figurer. I spillene besøker hovedpersonene Disney-verdener, og drar på eventyr med figurer fra de mange universene.

Kingdom Hearts III har ingen fastsatt slippdato ennå.

Les vårt tilbakeblikk på Kingdom Hearts »

Siste fra forsiden