Se den nye traileren til Far Cry Primal

Ubisoft har hentet inspirasjon fra fantasy-filmen The Beastmaster.

Er du en snill bisk?
Ubisoft

I oktober fikk vi vite at det nye Far Cry-spillet skulle snu klokken tilbake og la oss oppleve steinalderen fra perspektivet til et proto-menneske. Jegeren Takkar er den siste i sin stamme, er den siste overlevende i sin gruppe og må gjøre det han kan for å komme seg til toppen av næringskjeden. Dette innebærer å mekke hjemmelagde våpen og klær, og å få has på fiendtlig innstilte stammer og dyr som truer Takkar og folket hans.

Spyd, klubber og pil og bue gjør slåssingen enda mer brutal enn før.

En av jegerens nøkkelferdigheter er muligheten til å temme og kontrollere ville dyr, ikke ulikt fantasy-filmen The Beastmaster fra 1982. Disse dyrene kan fungere som hjelpere når Takkar skal på jakt, eller livvakter når man blir angrepet.

Dette ble avslørt på torsdag på Ubisofts offisielle blogg, samtidig som en ny trailer ble sluppet på YouTube. Den kan du se i bunnen av artikkelen.

Fra grevling til ulv

– Da vi begynte å studere tidsperioden fant vi ut at mennesker pleide å alliere seg med ulver for å jakte mammuter i Sibir. Det fikk oss til å innse at vi hadde nok muligheter til å bruke en slik idé i spillet. Det begynte med ulven, og så bestemte vi oss for å legge inn mange andre dyr også, forteller kreativ leder Jean-Christophe Guyot på Far Cry Primal til den offisielle Ubisoft-bloggen.

En mammut er null stress når de andre dyrene kan hjelpe til.

Hvis en ulv ikke er helt din greie kan du bytte den ut med en sabeltanntiger, en jaguar, en bjørn, eller alle andre dyr du har temmet. Hvert dyr har sine styrker og svakheter. Kattedyrene er for eksempel godt egnet til sniking, mens bjørnene tåler mest skade.

Takkar kontrollerer også en kjempeugle, som er Primals utgave av kikkerten fra tidligere Far Cry-spill. Med denne kan du fly over en leirplass og markere fiender, eller bruke den til å slippe hjemmesnekrede bomber og andre prosjektiler på intetanende motstandere, ifølge den offisielle Ubisoft-bloggen. De bekrefter også at du vil kunne temme og ri på mammuter.

Bli en dyrenes mester (Video: Ubisoft)

Vår anmelder var svært begeistret over Far Cry 4 i fjor:
De vakre og enorme områdene vekker utforskeren i deg »

Siste fra forsiden