Finn frem klubba! Neste Far Cry settes til istiden

Far Cry: Primal ble antageligvis avduket litt for tidlig.

Bildet IGN Turkey la ut.
IGN Turkey, Ubisoft

Det siste døgnet har Ubisoft vist en livestream av et hulemaleri på sine nettsider, noe som har fått Internett til å legge hjernen i bløt for å finne ut hva slags spill utgiverhuset antageligvis annonserer.

Skjermbilde av hulemaleriet.

Overraskelsen ble antageligvis avslørt sent mandag kveld. Da publiserte IGN Turkey en Tweet med et konseptbilde og navnet på spillet som de kjapt fjernet (via AllGamesBeta), samtidig som Kotaku publiserte en artikkel der de hevder å ha få snust frem navnet.

Skal vi gjøre noen antagelser basert på hulemaleriet, vil vi få kjempe mot mammuter, sabeltannkatter, svære bjørner og annet storvilt. Dinosaurer er nok dessverre neppe på agendaen, om du håpet på noe i den dur.

Storspill eller en mindre variant?

Dette blir det første nye innslaget i serien etter at Far Cry 4 ble sluppet i fjor høst. Akkurat nå vet vi ikke om dette blir et kortere mellomspill a la det helsprøe 80-tallsinspirerte spillet fra 2013, Far Cry 3: Blood Dragon, eller et nytt storprosjekt fra Ubisoft.

Far Cry 4 kom til PlayStation 4, Xbox One og Windows, samt de snart pensjonerte konsollene Xbox 360 og PlayStation 3. Vi likte det åpne eventyret i Himalayafjellkjeden svært godt, og roste spillet for sine vakre omgivelser og mange aktiviteter.

– Historien er ganske spennende, men det er fristende å spore av når situasjoner man møter på veien virker forlokkende. Etter min mening er det her spillet virkelig kommer til sin rett, når man får utforske fritt og får en drøss med spennende eventyr å begi seg ut på. Jeg har fullført historien, men jeg er på ingen måte ferdig med å oppleve alt Kyrat har å by på, skrev vår anmelder.

Et annet spill får antageligvis en oppfølger snart.
– Vi jobber med et nytt Wolfenstein-spill, kunne en skuespiller røpe »

Siste fra forsiden