– Vi jobber med et nytt Wolfenstein-spill

Stemmeskuespiller kan ha avduket oppfølgeren til Wolfenstein: The New Order.

Bethesda

I et I et intervju med polske TVN har en av stemmeskuespillerne fra Wolfenstein: The New Order avslørt at en oppfølger er på vei. Dette melder Eurogamer.

– Jeg jobber med et spill nå, etter å ha jobbet med det første tidligere. Nå lager vi det andre spillet, og det kommer til å ta to år til, sier Alicja Bachleda-Curuś som spilte Anya Oliwa i The New Order.

Bethesda har så langt ikke kommentert uttalelsen, og har ikke sagt noe konkret om en direkte oppfølger til nå. Like etter at spillet ble sluppet fortalte dog regissør Jens Mathies i en Reddit AMA at utvikler Machine Games hadde plenty av ideer til en oppfølger.

Ble likt av nesten alle

Wolfenstein: The New Order.

Wolfenstein: The New Order er et spill som bygger videre på arven fra skytespillklassikeren Wolfenstein 3D og den påfølgende serien. Spillet ble først sluppet i mai 2014, og fikk mye positiv omtale fra spillmedier verden over. Vi var derimot litt lunkne på skytespillet, og følte at spillet ikke greide å ta galskapen helt ut.

– [D]e fantasifulle ideene er stort sett kun estetikk og overflate, og redusert til ren og skjær spillmekanikk er Wolfenstein like standardisert som hvilket som helst annet skytespill, skrev vår anmelder.

Spillet fikk også en frittstående utvidelse kalt Wolfenstein: The Old Blood i år. Det ble lagt frem som en forløper til The New Order, der vi får spille gjennom en tidligere periode i hovedperson BJ Blazkowicz krigskamp.

Bethesda ønsker å slippe fire store spill hvert år »

Siste fra forsiden