Se den nye traileren til Kingdom Hearts III

Nye våpen, ferdigheter og en verden satt i Disneys Tangled.

Square Enix

Under E3-konferansen til Square Enix ble det i dag vist en ny trailer til action-rollespillet Kingdom Hearts III. En verden satt i universet til Disney-filmen Tangled ble presentert i videosnutten, samt en rekke andre nye detaljer om spillet.

Tekopper og titaner

Trioen Sora, Donald og Langbein er tilbake, og Keyblade-våpenet til Sora har nye triks på lur. Blant annet kan du gjøre det trofaste våpenet om til doble pistoler, og et tveegget sverd. Vi fikk også se noen nye påkallinger, deriblant en pegasus, en gigantisk galleon og et nytt angrep hvor Sora suser over fiender i en stor tekopp. Sistnevnte er trolig basert på ‹‹Mad Tea Party››-karusellen fra Disneyland i USA.

Alle om bord!

En av Herkules’ titaner var også å se i traileren, og en bane som ligner Twilight Town fra Kingdom Hearts II.

Det ble ikke avslørt mye om historien til spillet, men i begynnelsen og slutten av traileren kunne vi se Xehanort og Eraqus fra tidligere titler spille sjakk og prate om The Keyblade War, en historisk krig som utspilte seg før hendelsene i spillene.

Kingdom Hearts III er det tredje hovedspillet i Kingdom Hearts-serien, og er utviklet av Square Enix i samarbeid med Walt Disney Animation Studios. Det ble ikke nevnt noe som kan hinte til hvor nærme vi er slippdatoen, så i mellomtiden får vi nøye oss med den nye traileren:

Siste fra forsiden