Se den stilige annonseringstraileren til grottekravleren Severed

Guacamelee!-skapernes nye spill blir noe for seg selv.

Drinkbox Studios

Skaperne av Guacamelee! og Mutant Blobs Attack har annonsert sitt neste spill, Severed. Sammen med annonseringen har de lagt ut en passe intens trailer, som du nok må se noen ganger før du skjønner hva som skjer.

Surrealistisk grottekravler

Spillet beskrives somet førstepersons eventyr med grottekravlingselementer, og har et kampsystem der du må bruke et bevegelsesbasert kontrollsystem for å bekjempe fiendene.

Severed følger en kriger som har gått seg vill i en surrealistisk og merkelig verden, og tilsynelatende verken vet hvem hun er eller hvor hun kommer fra. Du må pusle sammen historien hennes og hemmelighetene til landet hun befinner seg i, ved å utforske ikke-lineære spillmiljøer.

Utviklerne lover lettfattelige rollespillelementer, massevis av unike fiender og et unikt lydspor. Om du lurer på hva musikken fra traileren heter, er det Crystal Fortress over the Sea of Trees, fra kanadiske Yamantaka // Sonic Titan, som vil være med å lage spillets musikk.

Det er tydelig at spillet ment for trykksensitive skjermer og/eller bevegelseskontroller. Det kan nok også fungere med mus, men nøyaktig hvilke plattformer spillet kommer til vil ikke utviklerne ut med.

Mens du venter på at spillet skal lanseres i 2015 kan du jo lese vår anmeldelse av Guacamelee!

Siste fra forsiden