Ghost of Tsushima

Se en omfattende demonstrasjon av Ghost of Tsushima

Utviklerne demonstrerer utforskning, kampsystem og hvordan du kan spille på forskjellige måter.

Torsdag kveld dedikterte Sony en egen videosending til sitt kommende storspill, Ghost of Tsushima. Du kan selv se videoen over. Spillet spilles her på en PlayStation 4 Pro.

I videoen fokuserer utviklerne på å vise frem en rekke forskjellige ting. Først får vi et innblikk i hvordan man skal tilnærme seg utforsking av den store åpne øya. Man kan plassere markører på et kart som sørger for at viden blåser i den retningen du ønsker å reise. På ferden kan du bli distrahert av røykskyer eller små dyr som leder deg til hemmelige områder eller steder med interessante ting. Etter alt å dømme vil det meste av reising skje på hesterygg.

Sniking eller presisjonskamp

Kampsystemet får også en del oppmerksomhet. Man skal kunne velge mellom å slåss i en reaksjons- og presisjonsbasert åpen kampform, der man veksler mellom forskjellige kampstillinger etter hvilke fiender man møter, eller snike seg gjennom fiendene for å ta de ut ubemerket, en etter en.

Spillet skal også la deg velge rustninger og utstyr til hovedpersonen Jin, og du vil få ulike ferdigheter å rutte med avhengig av hvordan du velger å kle deg opp.

Ellers er det en robust fotomodus på plass, et svart/hvitt-filter som er laget for å tekkes de som liker gamle samuraifilmer, og muligheten for å velge et japansk lydspor som nok er hakket mer passende enn amerikansk-engelsk med en aksent.

Ghost of Tsushima er et sandkassespill satt til Tsushima-øya som ligger midt mellom Japan og Sør-Korea. Vi følger Jin Sakai som er en av de siste gjenlevende samuraiene på øya, i perioden rundt den første mongolske invasjonen av japan på 1270-tallet. Spillet slippes til PlayStation 4 17. juli.

LES OGSÅ: Sony: – Nei, PlayStation 5 slippes ikke i oktober »

Siste fra forsiden