Konkurranse

Se hva luke nr. 22 i julekalenderen har å by på

En ny luke er åpnet.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi satser på å ha noe for enhver smak.

Civ 6 til konsoll med spesialkontroller

I dag kan du vinne Civilization VI til Xbox One, samt en medfølgende begrenset utgave av en Xbox One-kontroller med tema fra spillet.

Vi likte spillet godt da det kom til PC, og konsollutgaven skal være en god portering av denne opplevelsen.

– Civilization VI gjør […] så godt som alt bedre enn sine forgjengere. Kampene mellom enhetene er mer spennende å følge med på en før, og taktiske forbedringer som gjør at man kan bruke den samme enheten på forskjellige måter etterhvert som man gjør teknologiske fremskritt endrer måten man kjemper på. Tidsepokene går unna i en fei, men måten man utvikler riket sitt på via teknologi og politiske fremskritt fungerer til syvende og sist svært godt. Byutviklingsmekanikkene er bedre enn noen sinne med innføringen av distrikter, og aldri før har det føltes så digg å bygge opp en egen sivilisasjon fra bunnen av, skrev vår anmelder.

Premien er levert av Nordic Game Supply.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Spillrulett
269 har spilt i dag

Er du bedre enn snittet?

Siste fra forsiden