Konkurranse

Julekalenderen 2016 – Luke 14

Se hva luke nummer fjorten har å by på av premier

Paradoksalt mye strategi kan bli ditt.

Shutterstock/YanLev/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Strategipakke

Bak dagens luke skjuler det seg en skikkelig strategipakke med tre av de største strategi-titilene fra året som har gått: Hearts of Iron IV, Stellaris og Tyranny. Spillene leveres på Steam.

Vår anmelder var ikke snau i sin omtale av Hearts of Iron IV, og trillet toppkarakter, 10/10:

Hearts of Iron IV.
Andreas Bjørnbekk/Gamer.no

– Hearts of Iron IV er kanskje det spillet i nyere tid som aller mest fortjener tittelen «storstrategi». Mekanikkene er utallige og kompleksiteten skyhøy, men har du først maktet å lære deg hvordan disse fungerer er det så utrolig spennende å fortsette.

Stellaris fikk også strålende kritikk av samme anmelder:

Stellaris.
Paradox Interactive

– Foruten om et litt skuffende diplomati-system, er det lite negativt man skulle ha sagt om Stellaris. Om du er en erfaren eller en nykommer til strategiutviklerens spill, er Stellaris garantert noe for strategen i deg. Stellaris lever ikke bare opp til forventningene, men tar innersvingen på samtlige spill i en sjanger som sårt trenger innovasjon.

Tyranny var et stykke unna toppkarakter, men fikk likvel en respektabel 7/10 av strategen i vår redaksjon:

Tyranny.
Paradox Interactive

– Spillet forteller en helt unik fortelling, med en spennende prolog som bestemmer hvordan verdenen ser ut før selve spillingen begynner. De mange karakterene forteller dype historier, og er du flink er det svært mye du kan gjøre med disse. Tyranny et spill som kan gi utrolige mye, selv om sjangerformelen nå begynner å dra på årene.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Les også
Anmeldelse: Stellaris

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsteder Tek.no og TU.no.

Spillrulett
621 har spilt i dag

Klarer du fem riktige?

Siste fra forsiden