Mer innhold til Fable II

Se inn i fremtiden

Om ikke lenge blir Fable II enda mer omfangsrikt.

Lionhead Studios har ifølge Gamespot bekreftet at det kommer mer innhold til det Xbox 360-eksklusive Fable II i løpet av mai.

Dette vil bli den andre utvidelsespakken til spillet, etter at Knothole Island kom ut i januar. Mai-pakken vil få navnet See the Future, og koste 560 MS-poeng, rundt 40 kroner.

I See the Future får spillerne i oppgave å løfte en forbannelse på tre gjenstander som er lagret hos handelsmannen Murgo. Dette er den samme mannen man møter helt i starten av Fable II. Ifølge Lionhead vil de som klarer disse oppgavene få et innblikk i Albions fremtid, og hva som ligger for føttene til de som har blitt født inn i heltenes blodlinje.

Den andre tilleggspakken vil gi oss en rekke nye figurer, skapninger, oppdrag og gjenstander. I oppdraget The Ghosts of the Snowglobe må spillerne finne ut hemmelighetene til en mystisk landsby som er skjult i en bok. I The Cursed Knight må spillere forkle seg for å frigi en levende død ridder.

De fleste av gjenstandene som kommer med See the Future vil også gis ut som en gratis nedlastingspakke, slik at spillere som ikke kjøper utvidelsespakken ikke blir sittende igjen helt på bar bakke.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden