Se massive sjøkamper fra den nye Battlefield 4-utvidelsen

Naval Strike har fått dato og trailer.

Forrige utvidelsespakke til Battlefield 4, Second Assault, ble sluppet forrige måned. Nå er det allerede snart klart for atter nye arenaer å boltre seg på for krigssultne spillere.

EA har fortalt at den neste tilleggspakken Naval Assault slippes til Windows, Xbox 360, PlayStation 3 og PlayStation 4 den 25. mars for premiummedlemmer og 8. april for alle andre spillere.

I «carrier assault»-modusen skal man ødelegge hangarskip av denne typen.

Som navnet antyder bringer Naval Assault de massive kampene til det våte element, nærmere bestemt Sørkinahavet. Pakken vil inneholde fem nye kart som visstnok skal by på intens action til havs, og i traileren får vi et hint om hvordan de marine konfliktene vil utspille seg.

Hangarskipkrig

Filmsnutten gir oss blant annet et innblikk i den tilsynelatende spektakulære «carrier assault»-modusen, hvor lagene er tildelt hvert sitt hangarskip som motstanderen skal ødelegge og kapre.

Dette gjøres ved å først ødelegge skroget med langvarige rakettangrep fra ulike kontrollpunkter, for deretter å borde fartøyene med båter og infanteri. Modusen er visstnok en hyllest til «Titan»-modusen fra Battlefield 2142.

Ellers byr Naval Strike på et luftputefartøy som skal gjøre det enkelt å bevege seg mellom sjø og land. Traileren ser du under.

Det pågår nå en norsk turnering i Battlefield 4: Finalen spilles i slutten av måneden »

(Kilde: Battlefield.com)

Siste fra forsiden