Godfall

Se mer av Godfall på PlayStation 5

Ny trailer viser oss kampene.

Vi har allerede fått servert noen glimt fra det kommende PlayStation 5-spillet Godfall, og i helgen kom det en ny trailer – denne gangen med spesielt fokus på hvordan kampene vil arte seg.

I videoen, som du kan se øverst i artikkelen, får vi innblikk i våpentyper og flere av triksene spillfigurene har til disposisjon, i tillegg til omgivelser.

Godfall ble et av de første annonserte PlayStation 5-spillene da det ble vist fram i desember i fjor, og er definert som et «loot-slasher»-spill hvor spilleren må svinge alskens fekte- og slagvåpen mot monstre og gradvis låse opp bedre utstyr.

Counterplay Games

Fem våpenklasser

Spillet kommer med fem våpenklasser, kalt «longsword», «dual blades», «polearms», «two-handed warhammers» og «two-handed greatsword». Hver klasse kommer med helt egne spillestiler og egenskaper man kan aktivere med jevne mellomrom.

Godfall kan spilles alene, men er designet for å oppleves sammen med venner, noe som også demonstreres i den nye traileren. Du kan spille med enten en eller to andre, der fienders oppførsel og vanskelighetsgrad vil endre seg basert på antall spillere.

– Godfalls nærkamp i tredjeperson er flytende, dynamisk og interaktiv, med fokus på angrep fremfor forsvar. Mens mange spill i disse dage skaper katt-og-mus-utfordringer ment for å oppleves én gang, ønsker vi å by på mer omfattende kamper med varende gjenspillbarhet, sa spillets utvikler i forbindelse med kunngjøringen.

Spillet lanseres til PC og PlayStation 5 rundt juletider i år, men har ennå ikke fått en endelig dato.

Les også: Sony skal snart holde en ny PlayStation 5-presentasjon »

Siste fra forsiden