Godfall

Lekket Godfall-trailer viser sannsynligvis ikke PlayStation 5-grafikk

Stammer fra en gammel internvideo.

Tirsdag dukket det opp en lekket trailer til kommende Godfall, som du selv kan se over. Spillet, som først ble avduket under Video Game Awards i desember er temmelig spennende nettopp fordi det er det første annonserte PlayStation 5-spillet. Denne nye lekkede traileren kan kanskje gi oss en liten indikasjon på hva vi kan vente oss fra den neste konsollgenerasjonen, men er neppe en god målestokk.

Ifølge personen som lekket traileren er dette egentlig bare en trailer for internt bruk i studioet, og stammer fra tidlig 2019. På det tidpsunktet var PlayStation 5-innmaten neppe ferdigstilt, og spillet kjører mest sannsynlig på en PC. Husk også at alderen på traileren gjør det svært usikkert hvorvidt dette er en representativ visning av selve spillet også, og at svært mye kan være annerledes.

Som vi visste fra før av skal Godfall bli en såkalt «slasher looter», noe som vi kan se i videoen. Fargerike verdener og nedhugging av monstre virker å bli sentralt. Vi forventer av sjangerbeskrivelsen at også utstyrssanking spiller inn. Spillet skal slippes en gang rundt PlayStation 5.

PlayStation 5 kommer mot slutten av året, i likhet med konkurrenten Xbox Series X. Vi regner med at vi får høre mer om Sonys nye konsoll om ikke lenge, og rykter om et avdukingsarrangement i februar har svirret i ulike fora de siste ukene.

Siste fra forsiden