Se Playerunknown's Battlegrounds' mobilspilltrailere

Ja, «trailere» – det kommer faktisk to mobilspill basert på PUBG.

Som vi skrev tidligere denne uken kommer det en mobilversjon av Playerunknown's Battlegrounds i Kina. Nå har det kinesiske publiseringsleddet Tencent sluppet den første traileren.

Vi vet ikke når mobilversjonen av Playerunknown's Battleground skal slippes, men foreløpig virker det som om det er kun Kina som får den. Den er overraskende lik grafikken i hovedspillet, men vi lurer litt på om det faktisk kommer til å se så bra ut ved lansering.

… og enda et mobilspill

I tillegg melder blant annet Gamespot at enda et PUBG-mobilspill er på vei. Ifølge nettstedet jobber Timi Studio med en variant som bygger på sjøkamper. Versjonen du ser øverst er det Lightspeed og Quantum Studio som står bak. En sniktitt på Timi Studios variant får du derimot i traileren nedenfor.

Traileren … ehhh … lover antageligvis mer enn den kan holde. Undertegnede har i hvert fall aldri sett denne typen action i PUBG, og det spørs nok også om trailerens grafikk er hakket hvassere enn det vi får se i den endelige versjonen. Men, som Rudolf Blodstrupmoen sa: «Time vil shåw».

Siste fra forsiden