Sea of Stars

Sea of Stars vil gjenskape magien fra Super Nintendo-spill som Chrono Trigger

Teamet bak The Messenger vil skape et klassisk turbasert japansk rollespill.

Indie-studioet Sabotage jobber for tiden med å ferdigstille sitt neste spill, Sea of Stars. Utviklerne – som tidligere leverte ninjaspillet The Messenger i 2018 – ønsker denne gangen å fange noe av magien fra de turbaserte japanske rollespillene fra 90-tallet. Tydelige inspirasjonskilder er spill som Chrono Trigger og Chrono Cross, Star Ocean og tidlige Final Fantasy-spill.

Spillet slippes til PC og konsoller i 2023.

Et retro-inspirert JRPG

Kamper i Sea of Stars.
Sabotage Studio

I Sea of Stars følger vi to ungdommer som begge har tittelen Children of the Solstice. Det betyr at de kan kombinere styrken fra både sola og månen for å bruke magi, som er det eneste som kan nedkjempe skapningene til en ond alkymist kalt The Fleshmancer.

Kampsystemet er turbasert, med komboangrep mellom karakterene og et system der man låser ned fiendene ved å bruke forksjellige typer angrep. I tillegg kan man time slagene sine for mer skade. Alt av fiender dukker opp mens man spankulerer rundt i verdenen, så her slipper man å bli avbrutt av tilfeldige fiendehorder.

Utover det byr spillet på mange aktiviteter i den fargerike pikselverdenen: seiling, kokkelering, fisking og et eget brettspill i spillet kalt Wheels.

Du kan se en trailer over, samt et bildegalleri nedenfor.

LES OGSÅ: Dette er spillene vi gleder oss til i juli »

Siste fra forsiden