Sega børster støv av klassikere

Dreamcast-spillene Space Channel 5 Part Two og Sega Bass Fishing får nyutgaver.

Japanske Sega er kanskje ikke noen gigant i dag, men de har en lang og rik historie som de selvsagt liker å utnytte seg av fra tid til annen. For kort tid siden lanserte de en nyutgave av Sonic Adventures, og 25. november vil de gi ut Crazy Taxi på Xbox Live Arcade og PlayStation Network.

Nå er det klart at disse nedlastbare plattformene får to nye Dreamcast-spill. Tidlig neste år lanseres nemlig nyutgaver av Space Channel 5 Part Two og Sega Bass Fishing. Begge får oppgradert presentasjon og andre nyheter.

– Disse lanseringene markerer Segas stadige arbeid med å bringe sine bestselgere fra Dreamcast til de nyeste konsollene. Vi ønsker å gi en ny generasjon spillere oppleve noen av historiens mest kritikerroste spill, samtidig som vi vil appellere til våre entusiastiske tilhengere, sier Haruki Satomi til nettstedet Eurogamer.

Sega Bass Fishing er et fiskespill som lar deg måle krefter med mer eller mindre eksotiske fisker. Spillet har også fått en nyversjon til Wii.

Space Channel 5 Part Two følger den fargerike journalisten og danseren Ulala, som må kjempe mot en mystisk kriminell organisasjon som kaller seg The Rythm Rogues.

Siste fra forsiden