Senua's Saga: Hellblade II

Senua's Saga: Hellblade II ser fortsatt helt utrolig ut

Fortsettelsen på eventyret kommer neste år.

Fortsettelsen på Ninja Theory-spillet Hellblade: Senua's Sacrifice vil lanseres en gang i 2024. Det bekreftet Xbox søndag under sitt sommershow.

Lanseringsplanene ble avduket i en ny trailer for spillet som heter Senua's Saga: Hellblade II. Videoen – som du kan se øverst i artikkelen – er tatt opp i spillmotoren på Xbox Series X, og er like deler nydelig og fryktinngytende.

Her får vi igjen bli med heltinnen Senua på eventyr i en mystisk verden. Fra tidligere vet spillere kan se frem til blir kamp mot kjemper, samt mot mørket som til stadighet omgir Senua.

Vi var blant dem som roste seriens første spill opp i skyene og trillet terningkast ti. Anmelder Andreas Bjørnbekk satte stor pris på både intense opplevelser og vakker natur, som Ninja Theory vever sammen på mesterlig vis.

– Hellblade: Senua’s Sacrifice er et annerledes action- og skrekkspill. Dette eventyret byr på noen av de skumleste og mest ufyselige skapningene jeg har sett i et spill, samtidig som det klarer å la være å skjenke oss for fulle med ondskap. For selv om Senuas fortelling er en av de mest intense jeg har opplevd, er det måten utvikler Ninja Theory har maktet å bruke de rolige og actionfylte øyeblikkene om hverandre.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden