Yakuza 5 presentert i Japan

Serien ruller videre

Mens vi nylig har fått det tredje spillet i serien, kan japanerne se frem til det femte.

Segas Yakuza-serie har tradisjonelt slitt litt på det vestlige markedet, på tross av at den jevnt over har fått gode kritikker i vår del av verden. En av grunnene til dette er nok at spillene i serien bruker veldig lang tid på å lanseres utenfor Japan, og denne trenden ser ut til å fortsette.

Mens vi nylig fikk slå klørne i Yakuza 3, har Japanerne akkurat fått mulighet til å kjøpe Yakuza 4. Når dette spillet kommer til vår del av verden er det ingen som vet.

Den tradisjonelle Yakuza-helten, Kazuma Kiryu.

På lanseringsfesten til Yakuza 4 tok Sega like godt og presenterte det femte spillet i serien. Dette forteller nettstedet Adriasang, som har oversatt en artikkel hos japanske Famitsu.

Det nye spillet har arbeidstittelen Project K, og igjen er det Toshihiro Nahoshi som står bak spakene. Segas teaser-presentasjon viste en ung mann som vandret rundt i Kamurocho-distriktet (som har vært sentralt i hele serien) om natten.

Ellers har vi ikke fått særlig med konkret informasjon om spillet. Det er uansett lite trolig at dette spillet dukker opp i vesten før fireren eventuelt har blitt lansert her, så det er nok Kazuma Kiryus fjerde eventyr vi bør konsentrere oss om for øyeblikket.

Siste fra forsiden