Serious Sam 3 kommer i sommer

Den seriøse spillheltens neste eventyr er offisielt.

Kroatiske Croteam og amerikanske Devolver Digital har kunngjort Serious Sam: BFE. Som ventet kan vi se frem til et førstepersons skytespill med tonnevis av ukomplisert action når spillet lanseres for PC og konsoll denne sommeren.

Pressemeldingen forteller at vi får et spill som skrur klokken tilbake til den tiden da menn var menn og dekning («cover») var for amatører. Spillet foregår i en fremtid der jorden er i ferd med å ødelegges av invaderende monstre fra det ytre rom, og handlingen er satt til det 22. århundrets Egypt.

I tillegg til en rekke nye typer fiender kan vi se frem til å slakte ned horder av hodeløse selvmordsbombere, varokser og alltid like hissige gnaar.

Heisann.

Som mange andre nye førstepersons skytespill kan du spille gjennom enspillerkampanjen i samarbeidsmodus. Faktisk kan opp til 16 spillere samarbeide om å fullføre kampanjen, noe som er litt mer enn det vi er vant med.

Utgiver Devolver Digital er overbevist om at det neste Serious Sam-spillet blir en suksess:

– Herregud, jeg skal tjene tonnevis med penger på dette spillet. Jeg mener, det er hva alt dette dreier seg om, ikke sant? Hvis dette spillet kommer til sommeren, skal kona mi definitivt få den puppejobben hun har mast om så lenge, sier Fork Parker, som er ansvarlig for finansene hos den litt utradisjonelle utgiveren.

Utvikleren selv er litt mer nøkterne i sine uttalelser:

– Serious Sam 3 handler om ren og ufiltrert action. Vi vil levere mer av alt det spillerne elsker fra denne serien, samtidig som vi legger til noen genuint nye funksjoner for å forbedre kaoset ytterligere, sier Davor Hunski fra Croteam.

Siste fra forsiden