Eksplosiv action fra Epic

Shadow Complex kunngjort på E3

I Shadow Complex må du redde både kjæresten og USA.

På Microsofts pressekonferanse i går kom den amerikanske gigantutvikleren Epic med en kunngjøring av et helt nytt spill for Xbox 360. Dette heter Shadow Complex, og er et action/plattformspill som bruker Unreal Engine 3. Spillet har avansert 3D-grafikk, men et gameplay som primært foregår i 2D.

Spillet er satt til universet fra Orson Scott Card-romanen Empire. Turgåeren Jason Fleming og kjæresten hans, Claire, treffer ved en tilfeldighet på en paramilitær gruppe kalt Restoration. Deres mål er å skape borgerkrig i USA, og tror at Claire er en agent fra regjeringen. Hun blir kidnappet, og Jason må dermed leke helt.

Spillet leverer en omfattende enspillerkampanje hvor vi får utforske en serie åpne og ikke-lineære omgivelser, drepe tonnevis av fiender og overkomme mengder av intrikate utfordringer.

Underveis i spillet vil Jason få tilgang på en rekke høyteknologiske våpen og leketøy, og blir i følge pressemeldingen forvandlet til en ren ødeleggelsesmaskin mot slutten.

Shadow Complex skal lanseres i løpet av sommeren, og kommer eksklusivt for Xbox Live Arcade. Utviklingen foregår hos Epic-studioet Chair Entertainment, som vi kjenner fra Undertow.

Besøk Worthplaying for å se noen bilder fra (og lese hele kunngjøringen av) Shadow Complex. Ta også en titt på lanseringstraileren:

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden