Shadow of War-utvidelse byr på mer orkeslakt i nye deler av Mordor

Desolation of Mordor inkluderer et nytt område, flere oppdrag og en ny spillbar figur.

Warner Bros.

Warner Bros. og utvikler Monolith Productions slapp denne uken en ny utvidelse for Middle-earth: Shadow of War, kalt Desolation of Mordor. Actionspillets andre store ekspansjon er tilgjengelig på samtlige plattformer, og kan kjøpes enten separat eller som del av spillets sesongpass.

Talion støtte på Baranor (til høyre) i originalspillet.
Espen Jansen/Gamer.no

Desolation of Mordor introduserer en helt ny historie, i et nytt område og med en ny spillbar figur. I rollen som kaptein Baranor går turen til det nye området Lithlad, der spillere må rekruttere styrker til sin nye hær.

Med hverken en maktens ring eller en skrømt ved sin side, er Baranor avhengig av egne kampferdigheter for å holde seg i live. Han står imidlertid ikke helt alene, og dvergen Torvin dukker blant annet opp med fikse gjenstader å våpen som Baranor kan benytte både i og utenfor kamp.

Utvidelsen byr også på en haug med annet innhold, som sideoppdrag, nye fiender og nye utfordringer for Talion. Du kan lese mer om hva som inkluderes på spillets Steam-side.

Gratisinnhold for alle

Ved siden av Desolation of Mordor får Shadow of War en gratis oppdatering, med noe nytt innhold og et lass med generelle forbedringer til spillet.

Oppdateringen, som blir tilgjengelig for alle som eier spillet, introduserer blant annet en overhaling av Nemesis-systemet og diverse nyvinninger til fotomodusen, samt vanskelighetsgraden Brutal. Sistnevnte skal være omtrent på nivå med Gravewalker, bare at spillerne vil være litt mer slagkraftige.

Med gratisoppdateringen forsvinner også muligheten til å kjøpe spillvalutaen Gold. Warner kunngjorde tidligere i år at det fjerner mikrotransaksjoner fra Shadow of War, og mens Gold blir værende i spillet en stund til vil det ikke lenger være mulig å kjøpe ting for ekte penger.

Tross mikrotransaksjonene ble Shadow of War godt likt her på bruket.
Les vår anmeldelse av spillet her »

Siste fra forsiden