Vi må vente litt lengre på nye eventyr i Middle-earth

Shadow of War-lanseringen utsettes til høsten.

Warner Bros. Interactive Entertainment

Spillere som hadde gledet seg til å slakte orker i Middle-earth: Shadow of War, må belage seg på en litt lengre ventetid. Spillets lansering er nemlig utsatt med halvannen måned, og er nå satt til 10. oktober 2017.

«Dere kan bare slappe av. Krigen er utsatt.».
Warner Bros.

I en melding på sitt offisielle forum forklarer utviklerteamet at de trenger mer tid for å få alt på plass:

– Middle-earth: Shadow of War utvider spillopplevelsen på alle mulige måter, inkludert den store åpne verdenen, historien, rollespillsystemene og spillernes personlige historier med Nemesis-systemet. [...] Monolith jobber for å levere en opplevelse av ypperste kvalitet. For å gjøre dette har vi tatt den vanskelige beslutningen om å flytte lanseringsdatoen, lyder forklaringen.

Videre beklager utvikleren at utsettelsen ble nødvendig, men lover samtidig å vise mer fra spillet på E3 senere denne måneden.

Bygg din egen hær

I Shadow of War går turen igjen tilbake til det dystre landskapet i Mordor, der protagonistduoen Talion og Celebrimbor har smidd en ny maktens ring. Ringen lar spillere samle sin egen orkehær, som man kan bruke til å erobre landers mange territorier og høyborger.

Se den åpne verdenen i Middle-earth: Shadow of War. (Video: Warner Bros.)

De brutale kampene fra forgjengeren – Middle-earth: Shadow of Mordor – vender tilbake, og vi kan vente oss mye blod og gørr. Monolith lover også store oppgraderinger til det kritikerroste Nemesis-systemet, som nå vil åpne for enda viktigere valg og konsekvenser.

Gjennom en rekke YouTube-videoer har utvikleren gått i dybden på flere av spillets nyvinninger. Den nyeste av disse – som du kan se til høyre – viser mer av verdenen i Middle-earth: Shadow of War og de mange blodige kampene som venter.

Middle-earth: Shadow of War kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One.

Seriens første spill ble godt mottatt, men hadde sine mangler.
Les vår anmeldelse av Middle-earth: Shadow of Mordor »

Siste fra forsiden