Shmup-gigant inntar Europa

Cave-spillet Deathsmiles utgis også her på kontinentet.

Det japanske spillselskapet Cave har gjennom 16 år etablert seg som en av de mest produktive og kvalitetsbevisste utviklerne av shoot 'em up-spill. Det har likevel vært vanskelig å få tak i utgivelsene deres her til lands, med mindre man er i besittelse av utstyret som kreves for å spille importspill.

Ikke det mest typiske shmup-et.

Dermed burde det være en gladnyhet for tilhengere av sjangeren at Rising Star Games har påtatt seg ansvaret med å utgi Deathsmiles her i Europa. Spillet skal utelukkende selges i en Deluxe-utgave eksklusiv for Xbox 360, og slippes 18. februar.

Denne spesialutgaven vil komme med hele tre ulike utgaver av spillet: det originale Deathsmiles utviklet for arkadekabinett, en konvertering av nevnte versjon og en utgave som er skreddersydd for Xbox 360. I tillegg kommer den med spillmusikken og en mengde ekstrainnhold på to tilleggs-DVD-er.

I dette spillet styrer du London-jenta Windia, som plutselig en dag forsvinner inn i et skarpt lys. Deretter ender hun opp i en vestlig 1900-talls-by, hvor hun finner ut at hun er i besittelse av magiske krefter og ble tilkalt for å beskytte kongeriket. Videre allierer hun seg med andre «engler», som de kaller seg, for å kveste en fiender og redde folket.

Mer interessant er det kanskje at dette byr på sedvanlig hektisk «bullet hell»-gameplay. I ly av en dyster og gotisk stil skal man unngå ekstreme mengder prosjektiler og selv karnøfle fiender av ulik størrelse.

Deathsmiles utgis eksklusivt for Xbox 360 den 18. februar her i Europa.

Lurer du på hvilke andre spill vi har i vente? Ta en titt i Spillkalenderen!

Trailer.

Siste fra forsiden