Puzzle Bobble Galaxy til Europa

Sikt og skyt

De små dinosaurene Bub og Bob er tilbake for å skyte kuler.

Puzzle Bobble er en populær gåteløsningserie som også er kjent under navnet Bust-A-Move. Alle spillene i serien følger det samme, enkle grunnoppsettet: de to minidinosaurene Bob og Bub (eller en annen figur) bemanner en kanon på bunnen av skjermen. En rekke fargerike bobler stiger sakte ned fra toppen av skjermen, og målet er å skyte egne bobler for å forårsake kjedereaksjoner og ødelegge dem før de når bunnen.

Serien er utviklet av japanske Taito, og siden de eies av spillgiganten Square Enix er det sistnevnte som nå har kunngjort at et nytt Puzzle Bobble er på vei til Europa. I Puzzle Bobble Galaxy til DS må Bob og Bub redde galaksen ved å sprenge bobleformet romskrap med sin kjære boblekanon.

Spillet følger samme oppsett som resten av serien, og denne gangen loves vi flere spektakulære spesialangrep til å rydde opp i boblemassene. Du kan også tjene poeng som kan brukes til å låse opp nye spillmoduser, lydtester og lignende. Blant de inkluderte spillmodusene finner vi en hvor du får et begrenset antall bobler til å løse brett, samt en enda tøffere modus hvor du kun får en boble per brett.

Du kan også konkurrere mot andre spillere i flerspillermodus, og opptil fire stykker kan spille samtidig over den trådløse oppkoblingen. Som vanlig kan du gjøre livet surt for dine motstandere ved å dumpe masse ekstra skrap på deres brett.

Puzzle Bobble Galaxy slippes over hele Europa 28. august.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden