Sjekk om du vant dette hovedkortet fra MSI

Vi har trukket en vinner av forrige ukes konkurranse.

Shutterstock/MSI

Forrige uke fikk Gamer.no tak i hovedkortet MSI B150M Gaming Pro, et spillfokusert mikro ATX-kort som er en del mindre enn «vanlige» hovedkort. Dette ble loddet ut i en konkurranse og for å være med i trekningen måtte man svare korrekt på to spørsmål:

1) Hvilken «Audio Codec» bruker MSI B150M Gaming Pro? Riktig svar: Realtek ALC887.

2) Hvor mange 6 GB/s SATA-kontakter har hovedkortet? Riktig svar: 6.

Blant alle som svarte rett denne gangen ble Lars Hofstad Trapnes trukket ut som den heldige vinneren. Gratulerer! Premien er på vei i posten.

Dette kan du vinne.
MSI

Hovedkortet kjører på LGA 1151-sokkelen, og kan brukes med den nyeste generasjonen av Intel-prosessorer (Skylake), i tillegg til de oppkommende Kaby Lake-prosessorene. Kortet støtter 2133 MHZ DDR4 RAM, og en kan ha opptil 32 GB RAM fordelt på to minnespor. Bakplaten har hele 6 USB 3.1-porter, og standardinnganger som DVI-D, VGA og HDMI.

MSI B150M Gaming Pro kjører MSI sin ClickBIOS 5, og kommer med programvare som MSI Gaming App, Gaming Hotkey og MSI CPU-Z. Verktøyene lar en lett kontrollere overklokking og temperaturer, og Gaming Hotkey gjør at en kan styre disse programmene uten å minimere spill.

Spillmusen MSI Interceptor DS B1 følger med hovedkortet. Musen har egne lodd som kan festes på, slik at en kan skreddersy vekten til musen. Den har et ergonomisk design, og en knapp som kan justere DPI.

Siste fra forsiden