Sjekk om du vant grafikkort fra MSI eller spillpakke fra Ubisoft

Vi loddet ut et MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G-kort og et knippe spill.

MSI, Ubisoft

Forrige uke fikk Gamer.no tak i ett eksemplar av grafikkortet MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G-kort og en spillpakke fra Ubisoft med spillene Rainbow Six: Siege, Trackmania Turbo og Trials of the Blood Dragon til Uplay på PC. Begge premiene ble loddet ut i en konkurranse og for å være med i trekningen måtte man svare korrekt på to spørsmål:

1) Hva er klokkefrekvensen i grafikkortets Gaming Mode (vanlig- og boostfrekvens)? Riktig svar: 1771 MHz / 1582 MHz.

2) Ubisoft gir bort et spill gratis frem til midten av oktober. Hvilket spill er dette? Riktig svar: The Crew.

Vi trakk to vinnere: en som får grafikkortet, og en som får spillpakken. Grafikkortet går til Kristoffer Halse, mens spillpakken går til Snorre Haugstulen Olsen. Gratulerer! Premiene er på vei i posten.

Premiene

MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8G.
MSI

MSIs GTX 1070 Gaming X har tre ulike moduser: «Silent», «Gaming» og «OC». Grafikkortet har en kjernefrekvens på 1607 MHz, men kan i OC-modusen yte 1797 mHZ. Kortet har 8 GB med GDDR5 SDRAM, en HDMI-utgang, tre DisplayPort-utganger og en DVI-D-utgang. Kortet støtter DirectX 12, egner seg flott for 4K-oppløsninger og er mer enn kraftig nok til VR-briller. MSIs GTX 1070 Gaming X har en verdi på 5190 kroner.

Rainbow Six: Siege.
Ubisoft

I det taktiske skytespillet Rainbow Six: Siege skal et lag med anti-terrorister nedkjempe terrorister som har forskanset seg. For å overvinne terroristene må man jobbe sammen som et lag, med å bryte seg gjennom vegger, vinduer, dører og tak.

Trials of the Blood Dragon.
Ubisoft

Trials of the Blood Dragon er en salig sammensmeltning av den velrenommerte motorsykkelserien Trials og det bisarre Far Cry-sidespranget Blood Dragon. Motorsykkelkjøring på et todimensjonalt plan står i fokus, men laserdrager, gruvevogner,og en generell eim av overdreven åttitallsestetikk er en stor del av spilet.

Trackmania Turbo.
Ubisoft

Trackmania Turbo er et spill der man konkurrerer mot andre spillere på nettet eller mot venner via lokal flerspiller. Serien er kjent for helsprø, brukergenererte baner som virkelig tøyer både fysikkens lover og andre spilleres ferdigheter til det ypperste, men spillet har også over 200 ferdigbygde baner som man kan bryne seg på.

Siste fra forsiden