Skandinavia under angrep

Oppfølgeren til strategispillet Wargame finner sted blant fjorder og fjell.

Sanntidsstrategispillet Wargame: European Escalation har opplevd overraskende stor suksess, og brukte lang tid på å forsvinne fra topplistene på Steam. Derfor er det ikke overraskende at vi neste år får en oppfølger, og denne gangen får vi ta turen til hjemlige trakter.

Wargame: AirLand Battle finner sted mellom 1975 og 1985, og som i forgjengeren er det full krig mellom NATO og Warzawapaktlandene. De flate slettene og skogene fra originalspillet har blitt byttet ut med fjorder og fjell i Skandinavia, og takket være oppgradert grafikkteknologi skal det skandinaviske landskapes gjenskapes i detalj i spillet.

Det litt rare navnet AirLand Battle refererer til en militærdoktrine utviklet av NATO, som ble introdusert i 1982 og handlet om tett samarbeid mellom luft- og bakkestyrker. I den forbindelse får du til gang på over 150 forskjellige typer fly, med alt fra jagere og bombere til fly utstyrt med utstyr for elektronisk krigføring.Totalt kan du kommandere over 750 ulike typer enheter, med alt fra stridsvogner og artilleri til ulike infanteristyrker på bakken. Alt skal være autentisk.

Som i European Escalation er det et kraftig fokus på flerspiller, men enspillermodus har heller ikke blitt glemt. Spillet skilter med flere dynamiske kampanjer hvor du får total kontroll over slagmarken. Andre nyheter inkluderer et nytt våpensystem, bedre skademodell og lettere kontroll over kamphandlinger i bymiljøer.

Les også: Nytt krigsspill fra RUSE-skaperne
Les også: Anmeldelse: RUSE

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden