Skrekk og fantasy fra Konami

Neverdead byr på demon-action.

Neverdead er tittelen på en helt ny IP fra det kjente spillselskapet Konami, og liker du apokalyptiske og overnaturlige omgivelser, er dette kanskje et spill du bør se nærmere på.

Spillet har ikke fått noen dato, men skal lanseres til Xbox 360 og PS3 og er et tredjepersons-actionspill lagt til en verden som trues av onde, mektige demoner. Her styrer du helten Never Dead, som ble gjort udødelig av de samme demonene han nå må beseire.

Omgivelsene i spillet er ødeleggbare og har et skrekk/fantasy-aktig preg. Du vil støte på massevis av fantasifulle skapninger, og i arsenalet ditt finner du et unikt sommerfugl-formet sverd og et antall skytevåpen.

Som heltens navn antyder, implementerer spillet en restitusjons-mekanisme som innebærer at du kan sette sammen kroppen din igjen etter at du har pådratt deg skader for å unngå å bli drept.

Neverdead utgis av Konami og er utviklet av britiske Rebellion, som tidligere har stått bak titler som Alien vs. Predator-serien, Sniper Elite og Call of Duty: World at War: Final Fronts til PS2.

Les også:Silent Hill er tilbake
Les også:Gjensyn med Sackboy i november
Les også:Portal 2 til Playstation 3

Siste fra forsiden