Gjensyn med Sackboy i november

Gjensyn med Sackboy i november

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Sonys flaggskiptittel og storsjarmør Littlebigplanet 2 tok oss med storm under Sonys E3-konferanse forleden dag. Mulighetene spillet gir ser ut til å være nesten uendelige, muligheten for å ikke bare lage nye levler, men hele spill virker nesten for god til å være sann.

Spesielt når man tenker på hvor mye stilig og variert flinke skapere har fått til med de nå relativt begrensede verktøyene det første Littlebigplanet ga oss er det vanskelig å la være å glede seg.

Vi har nå sett at det vil være mulig å lage alt i fra ordentlige, men simple strategispill til bilspill og skytespill, og nå har vi endelig en lanseringsdato å gå ut i fra.

Little Big Planet 2 vil i følge Sony lanseres i løpet av november i år, tett opp mot den nyannonserte Sly Cooper-samlingen, noe som bør kunne sies å være en ganske overkommelig ventetid.

Les også: Styr Sackboy med fjernkontroll
Les også: Lag et helt spill med Sackboy
Les også: Fortsatt litt usikker på Sacboy?


(Kilde: CvG)

LittleBigPlanet

PS3
Slippdato: 7. november 2008
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: Media Molecule
Utgiver: SCEE

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen