Styr Sackboy med fjernkontroll

Styr Sackboy med fjernkontroll

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Det er nå klart at nyannonserte Littlebigplanet 2 vil ta i bruk det kommende kontrollsystemet Playstation Move, ifølge Alex Evans, som er en av grunnleggerne av utvikler Media Molecule.

Antakelig vil denne funksjonen gjøres tilgjengelig etter at spillet er lansert, som nedlastbart innhold. Spillet vil støtte Sonys bevegelseskontroll 100 prosent, ifølge Evans, og det vil etterhvert være mulig å manipulere hvert objekt i spillet og velge kontrollmetode, både tradisjonell kontroll og Playstation Move.

Selv om vi får muligheten til å spille med bevegelseskontrollen tyder det likevel på at vi ikke vil være i stand til å ta i bruk Move på våre egenlagde nivåer og spill med det første. Denne funksjonaliteten vil derimot legges til senere.

Littlebigplanet 2 ble mer eller mindre offisielt annonsert i går, og den store nyheten er at vi nå skal kunne lage egne fullstendige spill, og ikke bare nivåer. Det snakkes om en lansering førstkommende vinter.

Her kan du se den første traileren fra spillet:

Les også: Lag et helt eget spill med Sackboy
Les også: Metal Gear: Peace Walker til PS3?
Les også: Anmeldelse av Super Street Fighter IV


(Kilde: CvG)

LittleBigPlanet

PS3
Slippdato: 7. november 2008
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: Media Molecule
Utgiver: SCEE

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen