The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim-modifikasjon jekker spillet opp til 60 bilder i sekundet på PlayStation 5

PlayStation 5-eiere kan nå oppleve The Elder Scrolls V: Skyrim i 60 bilder i sekundet. Det takket være en ny modifikasjon for spillet.

The Elder Scrolls V: Skyrim.
Bethesda

Modifikasjonen kom til verden forrige uke, og basert på tilbakemeldinger fra spillere gjør den akkurat hva den lover. I videoen over viser skaper «Wrighton» hvordan spillets introsekvens ser ut med modifikasjonen skrudd på.

Vil du prøve selv er det bare å laste ned «Skyrim @ 60fps» fra modifikasjonsfanen i spillets hovedmeny. Etter den er lastet ned må du starte spillet på nytt igjen, og så er det bare å kjøre på.

Wrighton påpeker videre at modifikasjonen også kan brukes uten at spillet skrur av trofeer. Vanligvis blokkeres nemlig trofeene i Skyrim når man bruker modifikasjoner. Ved å starte spillet med Skyrim @ 60fps installert og deretter slette modifikasjonen kan man imidlertid omgå denne regelen og fortsatt beholde den forbedrede bildefrekvensen.

Modifikasjonen fungerer for øvrig også på PlayStation 4 og PlayStation 4 Pro. Ettersom maskinvaren er en del svakere i den forrige konsollgenerasjonen er den imidlertid ikke like effektiv som på PlayStation 5.

En tilsvarende modifikasjon er allerede tilgjengelig for Xbox Series X/S, kalt Uncap FPS.

LES OGSÅ: Netflix skal visstnok lage TV-serie av The Elder Scrolls Legends »

Siste fra forsiden