Sladd deg tilbake til 80-tallet

Arkadespillet Drift Stage frir til retrospillerne.

Drift deg til topps
Super Systems Softworks

Fart og moro er nøkkelen i denne retroinspirerte arkaderaceren fra indieutvikler Super Systems Softworks. Med en distinkt 80-tallsstil er Drift Stage en hyllest til æraen som markerte starten på sjangeren.

Utviklerne beskriver spillet som en moderne versjon av de klassiske arkaderacerne, som Outrun og Ridge Racer. Med pastellfarger og et fengende synth-pop-tittelspor, er dette kanskje retroracerens våte drøm. Utviklerne hevder at spillet skal være enkelt å lære seg, samtidig utfordrende nok til å tilfredsstille dedikerte spillere. De håper å levere like mye moro som de gamle arkadeklassikerne, med fart og sladding i fokus.

Utfordre vennene dine i lokal flerspiller.

Bilene i Drift Stage er inspirert av sent åttitall og tidlig nittitall. I dem cruiser man gjennom bybaner og langs stranda.

Spillet inneholder flere moduser for enkeltspiller, blant annet annen en egen karrieredel. Det er også mulig å spille flerspiller både lokalt og over nett. I tillegg er det mulig å lage egne baner og tilpasse bilene.

Folkefinansiert

Før Super Systems Softworks slapp Drift Stage på Kickstarter, lanserte de en alfademo av spillet. Trolig var det nok til å overbevise spillerne, ettersom det tok dem under en uke å folkefinansiere spillet. Demoen kan fortsatt lastes ned via spillets hjemmeside.

Drift Stage lanseres ikke før i slutten av året. Først ut er PC-versjonen, men utviklerne ser ikke bort ifra at spillet kan dukke opp til både konsoller og mobiltelefoner ved en senere anledning.

Er du ute etter mer moderne bilspill?
Da kan du glede deg over at Forza Motorsport 6 er annonsert »

Siste fra forsiden