Nye Natal-spill avslørt

Sladreskribent

Elvepadling, fotball og boksing uten Xbox 360-kontrolleren.

Microsofts nye kontrollsystem, Project Natal, skal etter planen gis ut opp mot juletider. Her bruker man kamerateknologi for å styre spillene, helt uten de klassiske kontrollene.

Natal-gutten Milo, din nye bestevenn?

Vi visste allerede at Fable III, kanonballspillet Ricochet og Paint Party kommer til Natal, men nå er et par-tre nye spill avslørt.

Det er imidlertid ikke Microsoft selv som har lettet på sløret, men teksforfatter James Gunn (Slither, Dawn of the Dead). Han var til stede på et pressearrangement om Natal nylig, og skriver om sine inntrykk i sin blogg melder Gamespot. Det eneste nye spillet som nevnes med navn er River Rush:

– Det er et spill hvor man står side ved side i en elvebåt, så det er to stykker som spiller samtidig. For å navigere til høyre må du ta et steg til høyre, og til venstre må du gå mot venstre. Mens du farer ned voldsomme stryk må du hoppe opp og klaske til svevende stjerner, hele båten hopper med deg. Dette spillet er enda mer spennende enn Ricochet, og mer utfordrende rent aerobisk, skriver Gunn.

Men det stopper ikke der. Microsoft-representanter har fortalt Gunn at det også kommer fotball- og boksespill med Natal-støtte. Vi skal virkelig få svette i vinter, virker det som.

Microsoft har annonsert at man vil ha en premiereevent for Project Natal under sommerens E3. Gamer.no er selvsagt på plass.

Siste fra forsiden