Sleeping Dogs får oppfølger

Utviklerne av det kritikerroste åpen verden-spillet jobber med noe nytt.

Sleeping Dogs
Square Enix

Åpen verden-spillet Sleeping Dogs hadde en turbulent utvikling. Spillet startet som et uavhengig prosjekt, før det ble snappet opp av Activision og forvandlet til en oppfølger til den middelmådige True Crime-serien. Så droppet Activision spillet, og det endte til slutt opp hos Square Enix der det ble gitt ut under navnet Sleeping Dogs.

Det ferdige produktet fikk mye ros fra anmeldere verden over, og i anmeldelsen her på Gamer.no ble det belønnet med en solid åtter.

Sleeping Dogs.

Anmelder Gøran Solbakken skrøt blant annet av spillets handling og figurutvikling, og en spennende verden. Spillet solgte imidlertid ikke like godt som Square Enix hadde håpet, og det ville ikke kommet som noen overraskelse om serien hadde blitt lagt død.

Det har den imidlertid ikke. Den kanadiske utvikleren United Front har nå bekreftet at de jobber med et nytt spill satt til Sleeping Dogs-universet, og at det nok en gang er Square Enix som skal gi det ut.

Enn så lenge vet vi ikke mer enn at spillet får navnet eller undertittelen Triad Wars, noe som tyder på at vi nok en gang må til Hong Kong og bekjempe de kriminelle triadene. I originalspillet fulgte vi politimannen Wei Shen, som infiltrerte disse organisasjonene og dermed fikk en merkelig dobbeltrolle som både politi og røver.

United Front lover mer informasjon om spillet sitt i 2014. Vi vet med andre ord ikke hvilke plattformer spillet skal komme til eller når det dukker opp.

Les også: Anmeldelse av Grand Theft Auto V
Les også: Anmeldelse av Saints Row IV

Siste fra forsiden