Kaos inntar Dawn of War II

Slemme gutter

Marinesoldatenes mørke motstykke lanseres i en ny tilleggspakke.

Dawn of War-serien bygger på brettspillet Warhammer 40,000, som foregår i en fjern fremtid hvor diverse fantasiraser kriger mot hverandre i verdensrommet. Dawn of War II fikk en varm mottakelse her på Gamer.no, og ble roset både for en actionspekkede enspillerdel og mer strategiske flerspillerkriging.

THQ og utvikler Relic har nå kunngjort en utvidelse til spillet. I Dawn of War II: Chaos Rising får vi stifte bekjentskap med de fryktede kaoskrigerne. Kaoskrigerne er marinesoldater som har solgt sjelen til kaosgudene, og er sine tidligere alliertes svorne fiende. De blir den nye siden du kan spille som i flerspillermodus, og i tillegg får alle de gamle grupperingene nye enheter.

Det blir også tjue ferske oppdrag i den historiedrevne kampanjen. En mystisk isplanet har dukket opp i Aurelia-sektoren, og Blodravnene får i oppgave å rense den for utøy. Det er ikke bare ytre fiender som truer, for forrædere jobber med å undergrave Blodravnene innenfra.

Skvadronen din kan avansere til nivå tredve i Chaos Rising, samt lære nye egenskaper og utstyre seg med bedre rustninger og våpen. Blant det nye utstyret fins det også korrupte kaosgjenstander, og velger du å bruke dem kan det få alvorlige konsekvenser.

Dawn of War II: Chaos Rising vil ikke kreve originalspillet for å kjøre, og skal ligge i butikkhyllene i løpet av våren.

Siste fra forsiden