Apex Legends - sesong fire

Slik blir Apex Legends' nye World's Edge-kart

Oppdatert: Skytespillets fjerde sesong er lansert.

Oppdatert 22:00: Apex Legends' nyeste sesong er i gang, og med det har Respawn avslørt akkurat hva helten Revenant er i stand til.

Som den forrige traileren hintet til kan figuren klatre høyere på vegger, og han kan i tillegg bevege seg raskere mens han huker seg ned. Videre har han en granat som skader fiender og hindrer dem i å bruke evner i ti sekunder.

Ultimate-evnen til Revenant er en krystall som midlertidig forvandler spillere til zombier. Om zombiespillerne dør vil de vende tilbake til krystallen, hvorpå de kan fortsette kampen som før.

Opprinnelig sak følger.

Den fjerde sesongen med nytt innhold til Apex Legends slippes i løpet av dagen på tirsdag. Nedtellingen er riktignok allerede godt på vei, og nå har Respawn vist frem både hvilke kartendringer spillere kan forvente og litt av hva den nye helten Revenant kan gjøre.

Håper å gi spillere mer kontroll

Capitol City er revet i to.
EA

De kommende World's Edge-endringene er i stor grad forårsaket av en gigantisk maskin, kalt Planet Harvester, som er plassert midt på kartet. Denne gir spillere et nytt punkt å kjempe i og rundt, samtidig som den skaper kaos for områdene rundt.

For eksempel har det åpnet seg en diger kløft som har delt Capitol City i to. Ved å dele opp byen håper Respawn å gi spillere litt mer tid til å plukke opp utstyr og få organisert seg før det blir fullstendig Texas med flere lag som flyr på hverandre samtidig.

Hva lavaen angår ønsket utvikleren at den skulle være en trussel, men ikke at den skulle straffe spillere med døden om de falt uti. Løsningen teamet landet på var å dele ut litt skade til spillere som går utfor skrenten, for så å løfte dem sakte tilbake til kanten av stupet. Mens man svever er man et enkelt mål, så det gjelder fortsatt å passe seg.

Weapon Racks har alltid de samme våpnene på samme sted hver runde.
EA

Videre introduserer Respawn en liten forskningsbase til den ellers tomme sletten mellom Epicenter og Skyhook. Stedet er ikke like fullt av utstyr som andre nærliggende områder, men i husene finner man våpenstativ med faste våpen hver runde.

Dermed kan du lande ved større områder for å få mer utstyr, eller du kan lande her og få akkurat det våpenet du ønsker deg. Selvfølgelig blir det nok mange om beinet, så uansett hva man gjør er det en viss risiko involvert.

Revenant

Les også
Anmeldelse: Apex Legends

Ved siden av kartendringene byr Revenant naturlig nok på en stor justering til spillopplevelsen. Respawn har så langt ikke delt de offisielle detaljene om den kommende helten, men den nyeste traileren for sesong fire – som du kan se øverst i artikkelen – gir en god indikasjon på hva han er i stand til.

Revenant er Apex Legends' nyeste helt. (Video: EA)

Revenant kan blant annet plassere en slags krystall som forvandler medspillere til zombier. Disse kan klatre fortere og høyere opp vegger, og i motsetning til zombier vi har sett tidligere i spillet kan disse også avfyre våpen. Ellers kan den nye helten slenge en slags kule som på et eller annet vis svekker motspillere i en kort periode.

Ellers gir videoen en kikk på noen av de mange kosmetiske gjenstandene som introduseres i sesong fire. De som kjøper spillets battle pass kan låse opp nye kostymer og våpendrakter, mens de som spiller gratis også kan sikre seg et noe redusert utvalg av dingser.

Apex Legends sesong fire, Assimilation, slippes utpå dagen 4. februar. Datoen markerer også ett år siden den opprinnelige lanseringen av spillet, og spillere som logger seg inn før 11. februar kan plukke opp både et jubileumsmerke og en liten origamidrage til å henge på ett av våpnene sine.

Fortnite får også snart en ny sesong.
Epic varsler mer innhold og ny fysikkmotor »

Siste fra forsiden