Battlefield V Lightning Strikes

Slik blir den neste Battlefield V-oppdateringen

DICE lover Panzerstorm-endringer, flere treningsøvelser og ny stridsvogn.

EA

Den neste delen av Battlefield Vs Lightning Strikes-oppdatering står for døren, og i den forbindelse har DICE sluppet detaljer om hva spillere kan forvente. Den nye oppdateringen – som slippes i løpet av 29. januar – byr blant annet på store og små endringer for Panzerstorm-kartet, en overhaling til spillets skytebane og en haug med andre justeringer.

Panzerstorm-kartet har lenge vært guffent å navigere for infanteri.
EA

Alle som ønsker kan lese gjennom den komplette listen med endringer på EAs nettsider. Alternativt har vi samlet de viktigste punktene her i denne artikkelen.

Gjør Panzerstorm mer overkommelig

Ifølge DICE er både utviklerteamet og spillere flest fornøyde med kartet kalt Panzerstorm. Likevel har studioet oppdaget at det kanskje gir noen urettferdige fordeler til stridsvogner, og den kommende Battlefield V-oppdateringen vil derfor gjøre kartet litt mer overkommelig for infanteri.

I sin nye form vil Panzerstorm inneholde langt færre åpne områder hvor stridsvogner enkelt kan meie ned spillere som beveger seg til fots. I stedet lover DICE flere grøfter, trær og variert terreng som skal gjøre det greiere å ta seg frem.

Utvikleren ønsker imidlertid ikke å fjerne moroa helt for stridsvognførere, og også for krigsmaskinene skal det bli lettere å ta seg usett frem i terrenget. I tillegg har teamet ordnet det slik at noen av buskene på kartet ikke lenger er skuddsikre, så blir man først sett er det ikke lenger bare å kaste seg bak nærmeste syrin.

Gøy på skytebanen og nytt kjøretøy

Spillere som liker å øve seg litt før de går ut i strid, får snart nye muligheter på spillets skytebane. Denne ukens oppdatering introduserer skyteøvelser med antistridsvogn-våpenet Panzerfaust, såvel som granattrening.

I tillegg kan man skru på visualisering av såkalt bullet drop, som viser kulenes bane når du skyter over lengre avstander. Noen øvelser får i tillegg flere vanskelighetsgrader, og man kan tjene forskjellige diplomer avhengig av hvor godt man presterer.

På skytebanen kan man også øve seg med Sturmgeschutz IV, en ny stridsvogn som introduseres i oppdateringen. Ifølge DICE har denne en lavere profil, som gjør det enklere å snike seg usett rundt. Til gjengjeld kan man ikke svinge kanonen rundt, så man må alltid peke stridsvognen i retning av målet man ønsker å treffe.

Ellers forsikrer utvikleren om at oppdateringen vil rette på det ustabile bipod-systemet, justere på lyden av fottrinn i spillet og forbedre hopping og klatring på samtlige brett.

Siste fra forsiden