Apex Legends – sesong seks

Slik blir den sjette sesongen av Apex Legends

To nye trailere viser store kartendringer, «crafting»-systemet og den splitter nye figuren i aksjon.

Apex Legends' sjette sesong går av stabelen om ikke lenge, og takket være to ferske trailerslipp denne helgen vet vi nå mye mer om hva det populære battle royale-spillet har i vente.

Den første traileren (som du kan se over) gir oss et godt overblikk over de kommende kartendringene som denne gangen snur opp ned på mange av de viktigste knutepunktene på World's Edge. Hammond har fortsatt arbeidet med å sanke ressurser fra planeten og har nå også bygd en diger rakett med tilhørende utskytsrampe midt på kartet.

Rampart og Hammonds nye prosjekt.
Skjermbilde fra YouTube

Dette fører til at det generelt sett blir flere større utposter rundt omkring på kartet, en stans i all togtrafikk og at man nå kan aktivere brytere som løfter og senker digre murer rundt omkring på kartet.

Vi får også se hvordan det nye «crafting»-systemet kommer til å bli: Her kan spillerne plukke opp materialer fra kasser rundt omkring på kartet som de så bruker i en maskin som lar de velge mellom en roterende gruppe våpen og gjenstander. I traileren ser man at de ulike gjenstandene koster forskjellige mengder materialer å lage.

Store våpen

Den andre traileren går mer i dybden på spillets nye heltinne, modderen Rampart. Dette er en fyrig dame med forkjærlighet for store våpen, noe som kommer til syne i hennes passive egenskap som lar henne ha større magasiner og lade om fortere med LMG-våpen.

Ramparts aktive egenskap lar henne aktivere et skjold som ikke bare beskytter de som står bak det, men som også gir alle kuler som flyr ut av det litt ekstra futt. Dette kan komme godt med i samkvem med hennes ultimate ferdighet, som lar henne trekke fram det stasjonære minigun-våpenet «Sheila» fra baklomma.

Hun kan sette opp opptil fem skjold av gangen og andre spillere kan også bruke Sheila hvis de føler for det.

Sesong seks av Apex Legends begynner den 18. august.

LES OGSÅ: Våre inntrykk av sesong fem »

Siste fra forsiden