Slik blir flerspillerdelen i Uncharted 4: A Thief’s End

Seriens velkjente figurer møtes til kamp med skyting og overnaturlige evner.

PlayStation Europe

Under tirsdagens PlayStation-konferanse fra Paris Games Week dukket Naughty Dog opp på scenen for å vise frem flerspillerdelen i Uncharted 4: A Thief’s End. Videoen vi fikk se inneholdt riktignok ikke gameplay, men den gav likevel et klart inntrykk av hva vi kan vente oss når Nathan Drake og gjengen møtes til dyst.

Ifølge sjefsdesigner Robert Cogburn har utvikleren tatt med seg det beste fra flerspillerdelene i Uncharted 2, Uncharted 3 og The Last of Us, som vil kombineres med nye elementer for å skape en spenende, rask og dyp flerspilleropplevelse.

Overnaturlige evner og medhjelpere

Hele gjengen er samlet i Uncharted 4s flerspillerdel. (Video: Sony PlayStation)

Nytt for denne gangen blir muligheten til å ta i bruk noen av de overnaturlige evnene som siden det første Uncharted-spillet har vært med å etablere seriens unike stil. I videoen, som du kan se til høyre, fikk vi se journalisten Elena bruke en «power-up» som lar henne bevege seg ekstra raskt, mens Drake kaster fra seg en slags artefakt som virker å ta livet av alle som kommer i nærheten av den.

I tillegg til å bruke overnaturlige evner vil spillere også kunne tilkalle hjelpere i kampens hete. Som Cogburn forklarer vil disse unike, datastyrte figurene være utstyrt med diverse spesialegenskaper som kan snu kampen i din favør.

Betatest

Dersom du har kjøpt Uncharted: The Nathan Drake Collection kan du prøve ut de nye funksjonene allerede før jul når Naughty Dog arrangerer en betatest av Uncharted 4s flerspillerdel. Betaen vil avholdes fra 4. til 13. desember, men det er foreløpig uklart hvor stor del av den endelige flerspillerdelen som vil være tilgjengelig.

Vi møtte nylig mannen bak Nathan Drake.
Nolan North ser tilbake på ti år med eventyrspillserien »

Siste fra forsiden