God of War møter Dead Space

Slik er Dante's Inferno

Her er de første detaljene om Dead Space-utviklerens neste spill.

Det britiske bladet PSM3 har sikret seg en eksklusiv første titt på Dante's Inferno, det neste spillet fra utviklerne av det uhyggelige grøsserspillet Dead Space. Nettstedet Computer & Video Games har på sin side sikret seg en eksklusiv første titt på bladet, og videreformidlet noen av detaljene til oss spillsultne nettbrukere.

I følge Computer & Video Games beskrives Dante's Inferno som «God of War møter Dead Space». Spillet er et tredjepersons actionspill som følger Dante gjennom helvetes ni sirkler, hvor han prøver å finne sin kjære Beatrice.

– Kontrollene er identiske med God of Wars kontroller, knapp for knapp. Fra å bruke høyrestikken til å rømme unna, til å bruke firkantknappen og triangelknappen for å velge mellom vanlige og tunge angrep, skriver bladet i følge C&VG.

Artikkelen fortsetter å gi eksempler på områder hvor Dante's Inferno er identisk eller veldig likt God of War, og trekker frem kombinasjonsbevegelser, magiske kuler, kister og «quick time events» hvor Dante må kjempe mot store monstre.

Det som visstnok gjør at Dante's Inferno likevel ikke føles som noen ren klone skal være de gufne visjonene av Helvete som du får besøke i løpet av spillet. Computer & Video Games-artikkelen gir ikke noen info om hvilke elementer fra Dead Space vi kan forvente å få et gjensyn med.

Sjekk spillets nettsted for et lite glimt av hva vi har i vente.

Diskuter artikkelen

Siste fra forsiden