Slik kan du skaffe deg ubegrenset med flaske­korker i Fallout 4

Noen har funnet et smutthull i spillet.

Denne forhandleren blir straks loppet.
Kotaku, skjermbilde av video

Noen har oppdaget en måte å få ubegrenset med flaskekorker i Fallout 4, bare to dager etter lansering. Dette melder Kotaku.

Slike smutthull er gjengs vare i sandkassespill i tiden etter lansering, så det at også Bethesdas nyeste kan by på systemer man kan utnytte er forventet.

Enkel prosedyre

Metoden er som følger: Først må du dra til en forhandler og velge ut hvilken ammunisjonstype du ønsker å bruke for smutthullet. Helst bør det være en type du ikke bruker så mye. Deretter kjøper du all ammunisjon av denne typen, men uten å gå ut av kjøpsmenyen.

Slik gjør du trikset. (Video: Kotaku, YouTube)

I stedet går du tilbake til fanen med de gjenstandene du har på deg og selger én av kulene tilbake til kjøpmannen. Deretter selger du en håndfull av de samme kulene, men ikke alle. Etter dette skal det være mulig å selge de resterende kulene av den samme typen helt til selgeren går tom for penger.

Smutthullet fungerer ikke med alle selgere, men spillere melder så langt om at de fleste er med på leken. Kotaku laget også en video som viser hvordan du gjør dette, som du kan set il høyre.

Bethesda kommer garantert til å tette dette hullet så kjapt som mulig, så om du ønsker å leve som Krøsus i Fallout-versjonen av Boston-området bør du være kjapp.

Ikke rart Geralt gliser; han har nettopp loppet en kjøpmann for alle pengene.

Et annet av årets sandkassespill hadde lignende smutthull. I The Witcher 3: Wild Hunt kunne man dra nytte av at man kan slakte kyr i White Orchard, vente til de dukker opp igjen ved å skru frem tiden, og selge skinnet til kjøpmannen i området. Andre kjøpte opp skjell i storkvanta for en billig penge i Novigrad, og fikk en smed til å nappe ut perlene, for så å selge disse dyrt videre.

Disse ble dog på overraskende vis innhentet av en skatteoppkrever i spillets nyeste oppdatering, noe som viser at utvikler CD Projekt RED følger med.

Anmeldelse på vei

Vi er for øvrig godt i gang med vår anmeldelse av storspillet, men før den tid kan du lese vårt førsteinntrykk. Alt tyder på at Fallout 4 er et glimrende spill.

– Så langt har jeg lagt inn en god del timer i Fallout 4, men jeg føler fortsatt at jeg bare har sett toppen av isberget. Her er det nok av ting å utforske, bygge, modifisere og blåse hodet av. Den forbedrede skytingen er heller ikke en dum ting for opplevelsen, skrev Jonas Magerøy etter de første timene med spillet.

Les også
Anmeldelse: Fallout 4

Det er selvfølgelig noen andre «problemer» i Fallout 4.
Joda, Fallout 4 har noen sære «glitcher»

Siste fra forsiden