Slik ser byene ut i Skyrim: Special Edition

Video viser mer fra den kommende nyversjonen, og Bethesda har også sluppet ny trailer.

Den oppussede versjonen av The Elder Scrolls V: Skyrim er nok etterlengtet blant fans av rollespillserien, og hittil har vi stort sett kun fått én trailer å leve på fra Bethesda. Nå har det imidlertid dukket opp en god del mer video fra Skyrim: Special Edition man kan kose seg med før den nært forestående lanseringen.

I en Twitter-melding la Bethesda Softworks nylig ut en lenke til en ny video på YouTube-kanalen FudgeMuppet som viser frem byene i Skyrim: Special Edition i all sin prakt. Videoen varer i over 16 minutter og kan ses øverst i artikkelen.

Skyrim: Special Edition blir lekre saker. Skjermbildet er hentet fra Bethesdas nye trailer.
Skjermdump/YouTube

Ny trailer fra Bethesda

I videoen besøker vi både Solitude, Markarth, Riften, Windhelm, Whiterun, Falkreath, Morthal, Winterhold og Dawnstar, som alle gir et godt innblikk i de grafiske oppdateringene som nyversjonen har å by på. Det er for ordens skyld PlayStation 4-utgaven som vises frem i videoen.

Samtidig har Bethesda selv lagt ut en ny trailer som kombinerer noe av det vi så i den første traileren med glimt fra andre områder og flere klipp fra kamper med fiender. Den nye traileren kan du se nederst i artikkelen.

Skyrim: Special Edition lanseres til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 28. oktober, og er dermed altså rett rundt hjørnet. Bethesda kunngjorde for øvrig også nylig systemkravene for PC-versjonen av spillet.

Lengter du etter The Elder Scrolls-klassikeren Morrowind? Her er den seneste videoen fra Morrowind i Skyrim-drakt »

Siste fra forsiden