Slik ser The Witcher 3 ut om du fjerner alt av grafikkeffekter

En spiller prøver å kjøre eventyret på en gammel laptop.

Å ri gjennom The Witcher 3: Wild Hunts massive landskap er regelmessige et pent syn. For de som har spytta en del penger inn i en PC-rigg, er det mye snadder å se på, men også konsollutgavene holder stort sett tritt.

Derfor er det spennende når en spiller går inn for å få spillet til å kjøre jevnt på en rimelig dårlig stilt laptop. YouTube-kanalen LowSpecGamer (via NeoGAF) har, ved å bruke noen eksterne programmer, greid å skru av mye av pynten for å få spillet til å holde en jevn bildefrekvens på 25 bilder i sekundet. Resultatet og metoden ser du i videoen øverst i artikkelen.

De bruker en laptop med følgende ytelse:

  • Prossessor: Dual-core 1.7 GHz Intel Core i7-2637M
  • RAM: 8 GB DDR3
  • Grafikkort: NVIDIA GeForce GT 540M

Grafikksnakk

Var det noen som ropte nedgradering? (Bilde: LowSpecGamer).

The Witcher 3: Wild Hunt er det tredje og siste spillet fra CD Projekt RED basert på den polske fantasy-bokserien med samme navn. Spillet ble sluppet til Xbox One, PlayStation 4 og Windows 19. mai, og fikk nesten toppscore av oss i vår anmeldelse.

Spillet ble for øvrig gjenstand for en liten Internett-debatt om grafikk. Ved lansering la nemlig noen merke til at spillet ikke kunne måle seg med markedsføringsmaterialet som utvikler CD Projekt RED hadde lagt frem et par år tidligere. Mange følte seg løyet til, og ønsket forklaringer på hva som var grunnlaget for nedgraderingen. Vi skrev for øvrig en kommentar om hvordan spill aldri kommer til å se like ut i markedsføringsmaterialet som i det endelige produktet.

I tiden etter lansering har studioet rettet på feil og gjort noen krumspring.
Dette beistet kommer og tar deg om du utnytter et smutthull i The Witcher 3 »

Siste fra forsiden