Podkast

Rad Crew – Sesong 10, episode 2

Sliter du med spilltørka? Rad Crew anbefaler fem godbiter til sommeren

Warner Bros., Rad Crew

Sommerferien kan være en perfekt anledning til å spille spill du kanskje gikk glipp av tidligere. I denne episoden har vi gått tre-fire år tilbake i tid for å tipse deg om fem knallgode spill du kan kose deg med i sommer. Noen har du kanskje hørt om, andre ikke?

Batman-besvær

Gordon bare: «Shit, Batman, kan du kjøre, eller?».

I nyhetene står dessverre problemene med Arkham Knight i fokus. Hvordan kan det ha seg at spill etter spill utgis i halvferdig eller ødelagt stand?

Batmobilen viser seg å være problematisk for Marie, som rett og slett har gitt opp å redde Catwoman fra klørne til The Riddler, mens Jostein på sin side irriterer seg over bildefrekvens-problemer på PlayStation 4-utgaven av The Witcher 3.

Til slutt svarer lytterne på forrige ukes spørsmål om hvilken superhelt som bør få sitt eget spill. Spørsmålet til neste ukes episode er som følger: Hva spill er ditt sommerspill for 2015?

Denne uken er det Are Ness Fløgstad, Stian Askeland, Marie Helen Hansen, Audun Rodem og Jostein Hakestad som sitter i studio.


Rad Crew - sesong 10, episode 2

Innholdet i podkasten:

  • (05:30 - 32:50) Topp 5: Gikk du glipp av disse kongespillene?
  • (32:50 - 56:40) Nyheter
  • (56:40 - 1:34:00) Playstation TV-trøbbel, Batmobil-trøbbel og Witcher-trøbbel
  • (1:34:00 - 1:50:30) You Must Build a Boat
  • (1:50:30 - slutt) Lytterne svarer: Hvilke superhelter fortjener egne spill?

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 2. juli
Rad Crew, 25. juni

Rad Crew, 11. juni

Les også
Månedens ti anbefalte mobilspill

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden