Slopecrashers

Slopecrashers blander SSX med Mario Kart

Du kan teste spillet nå.

Årets Guerrilla Collective er unnagjort, og som vanlig viet sendingen tid til en haug med spennende indiespill. Blant dem var det snedige racingspillet Slopecrashers, som handler om nettopp rolige utforbakker og kaotiske kollisjoner.

Hvis du sier det, så.
byteparrot

Slopecrashers ser ut til å best kunne beskrives som SSX møter Mario Kart møter Rocket League. Her freser man ned baner på snøbrett – eller i badering eller med surfebrett på vannet – med mål om å komme seg først til mål.

Spillere utfører triks i lufta og på alskens rekkverk for å plukke opp ekstra fart. Samtidig kan man plukke opp bomber og granater for å stikke kjepper i hjulene for konkurrenter – som man kan spille med på nett eller på delt skjerm for opptil fire spillere.

For den som bare vil ta det med ro og cruise ned bakkene lover utvikler byteparrot også moduser uten motstandere og uten gjenstander å plukke opp. Faktisk ser det ut til at man kan justere en rekke innstillinger for å få den opplevelsen man selv ønsker.

Slopecrashers skal etter planen ut mot slutten av året. For den som vil teste opplevelsen alt nå er en demo tilgjengelig, som kan lastes ned via Steam.

Les flere spillnyheter fra årets E3-som-ikke-er-E3 »

Siste fra forsiden