Utvidede arenakamper i Borderlands

Smash TV i 3D?

Det er deg mot røkla i neste nedlastbare pakke.

For et par uker siden ble actionrollespillet Borderlands oppgradert med tilleggspakken The Zombie Island of Dr. Ned, som bød på nye områder og fiender. Utvikler Gearbox har ikke ligget på latsiden, og er straks klar med enda mer innhold. På tampen av året får vi nye arenakamper og andre godsaker i pakken Mad Moxxi's Underdome Riot.

Trening før konkurransen

Her åpnes tre ferske arenaer hvor spillere kan slåss om rikdom og andre godsaker. Ifølge Kotaku lover Gearbox-sjef Randy Pitchford at det ikke bare dreier seg om nye områder å slåss i, men en helt ny spillmodus:

– Tenk deg noe på lik linje med «Firefight» i Halo 3: ODST eller «Horde»-modus i Gears of War. Det blir kamp om penger og premier, som om Smash TV var et samarbeidsfokusert førstepersonskytespill.

Utifra det Pitchford snakker om ser det ut til at de nye arenaene dreier seg om å overleve mot horder av fiender så lenge som mulig. I tillegg snakker han om nye regler og funksjoner i kampene, som å slåss med lav tyngdekraft eller stjele helse fra fiender.

Kjøper du pakken får du også noen andre små bonuser. Den viktigste er kanskje et nytt system for å lagre våpen og utstyr i en egen bank. Videre kan du skaffe to nye ferdighetspoeng å investere i karakteren din ved å fullføre oppdrag.

Mad Moxxi's Underdome Riot slippes 29. desember på Xbox Live, og 7. januar på PlayStation Network. Pakken koster deg enten 800 Microsoft-poeng eller rundt seksti kroner. PC-eiere må smøre seg med tålmodighet, da slippdatoen for deres utgave ikke er satt.

Siste fra forsiden