Snart beta for Tribes: Ascend

Oppfølgeren til det klassiske skytespillet er ikke langt unna.

Tribes-spillene er flerspillerfokuserte førstepersons skytespill hvor handlingen ofte er satt til store og åpne omgivelser. Ikke bare får spillerne tilgang på flere motoriserte farkoster, men de får også jetpack som øker bevegelsesfriheten ytterligere.

Tribes: Ascend er det første nye Tribes-spillet laget av Hi-Rez Studios, som kjøpte rettighetene til serien for en tid tilbake. Det er et rent førstepersons skytespill som skal være gratis å spille.

Luftig action.

Nå har Hi-Rez-sjef Todd Harris fortalt at betatesten til spillet starter 4. november. Det er altså under en måned til de første gamerne får se om Tribes: Ascend har det som skal til for å kalles en verdig Tribes-oppfølger.

Spillet kjører på Epics Unreal Engine 3 og støtter flerspiller for 32 spillere samtidig. Underveis i spillet tjener du penger som kan brukes til å forbedre lagets base eller kjøpe nye kjøretøyer og ammunisjon.

Mikrotransaksjoner er en viktig del av spillets forretningsmodell, og man kan for eksempel kjøpe kosmetiske effekter samt utstyr som gjør det lettere å gå opp i nivå. Hi-Rez sier at de ikke ønsker å lage et «pay to win»-spill, så alt som kan kjøpes kan også låses opp gjennom ordinær spilling.

Hvis du vil være med på den kommende betatesten av Tribes: Ascend må du registrere deg på spillets nettsted. Det ferdige spillet skal lanseres i løpet av første kvartal 2012, og skal også lanseres for Xbox 360.

Siste fra forsiden